Valmistaja: Foran

Foran Copper-Max kuparivalmiste -geeli, 30g

19,90€
9,00€/kk
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Kelatoitu kuparivalmiste annostuubissa lisättynä biotiini ja sinkki - tehokasta tukea nivelille ja luille hevosen kasvun ja valmennuksen aikana. Vahvistaa karvan laatua ja tukee kavion sarveisen tervettä kasvua.

Copper Max on suunniteltu vastaamaan nopeaan kuparin ja sinkin tarpeeseen. Copper Max vahvistaa karvan laatua selvästi ja tukee niveliä, luustoa ja sidekudoksia suorituksen ja rasituksen aikana tai hevosen kasvuvaiheessa. 

Copper Max antaa kerralla ison annoksen kelatoitua kuparia. Kuparia tarvitaan luuston ja sidekudoksen kehittymiseen kasvuvaiheessa sekä sidekudoksen eheyteen. Kuparin ja sinkki ovat erittäin tärkeitä varsan normaalin kasvun kannalta. Sinkki on mukana monessa kehon toiminnassa. Sinkki on myös mukana proteiini- ja hiilihydraattisynteesissä. Se on myös tärkeä ihon terveyden kannalta. Biotiini tukee kavion sarveisen tervettä kasvua. 

Copper Max geeli tarjoaa nivelille ja luille kohdistetun tuen niiden kehittymiseen kasvun ja valmennuksen aikana. Antaa selkeästi näkyviä tuloksia karvan laadussa. Helppoon, rutiininomaiseen kuparilisäykseen kaikille hevosille. Ihanteellinen laiduntaville hevosille. Se on helppo annostella tuubista suoraan suuhun!

Käyttöohjeet: Geelimäinen täydennysrehu hevosille.

Annostellaan suoraan suuhun:
Hevosille: 1 annosruisku (30 g) kerran päivässä 7-14 päivän ajan. 
Varsat ja nuoret hevoset: ½ annosruisku (15g) kerran päivässä 7-14 päivän ajan (tai eläinlääkärin ohjeen mukaan) 
Puolittaaksesi annoksen vieritä annostelija kohtaan 15.

PÄIVÄYS 06/22

 

 

 

Koostumus: Sakkaroosi, sorbitoli 
Lisäaineet: Hivenaineet (lähde suluissa)per kg/per 30g: E4 Kupari (Kuparikelaatti aminohappohydraateista)16.67g (138.9g)/500mg  (4.17g),E6 Sinkki (Sinkkioksidi)16.67g (111.1g)/500mg (3.33g), Vitamiinitvper kg/per 30g: Biotiniini 66.7mg/2mg
Ravintoaineet: Raakaproteini11.3%, Raakakuitu 0.4%, Raakarasva 0.5%, Tuhka 8.1%, Kosteus 37.8%, Natrium 0%

Yksittäiset mineraalit olisi annettava aina rehuanalyysin perusteella tai yhteistyössä eläinlääkärin kanssa.
Älä ylitä annosteluohjetta. Muita kuparilisiä ei tule antaa samaan aikaan.
EU:n yleisten määräysten mukaan hevosen päivittäisessä ruokinnassa kuparin enimmäismäärä on 25 mg/kg ja sinkin 150 mg/kg.


Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio