Valmistaja: Kingsland

Kingsland Relief Pad romaani, musta

199,00€
12,50€/kk
Vaihtoehto
Väri
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Kingsland :in laadukas, hengittävä ja vettähylkivä Kingsland Relief Pad romaani on luotu jakamaan ratsastajan painoa lisäten hevosen mukavuutta. ZenXit -teknologia jakaa ratsastajan painon (taulukko) tasaisesti optimaalisen iskunvaimennuksen saavuttamiseksi, jotta hevoseen ei kohdistuisi turhaa epämukavuutta iskuista.Kevyt romaani lieventää jopa 20% iskuista vaikuttamatta kuitenkaan ratsastajan ja hevosen välisiin signaaleihin.

Romaani asettuu hevosen selkään satulan ja huovan väliin pitäen sen sille tarkoitetussa asennossa ja romaanin Gripit pitävät vuorostaan satulan paikallaan. Paneeleiden välinen verkkokangas antaa hevosen selkärangalle tarvittavan liikkumatilan lisäten samalla henittävyyttä. Tyynymäiset paneelit säilyttävät hyvin kimmoisuutensa mukautuen lyhyen aikaa hevosen selän mukaan parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Hengittävyyttä parantaa ilmavirtauksen syntyminen romaanin kompressioituessa sekä vapautuessa.

Romaanissa on irroitettavat sisäpalat puhtaanapidon helpottamiseksi. ZenXit:in materiaali on bakteereita rajoittavaa ja romaanin suojus on konepestävä. 

Relief Padia on saatavilla kolmea eri vaihtoehtokovuutta. Painotaulukosta voit tarkistaa itsellesi sopivan kovuuden:

vaihtoehto 1: S (soft)

vaihtoehto 2: M (medium)

vaihtoehto 3: MP (medium+)

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio