Valmistaja: Solheds

Solheds Derma 11 Anti-Itch kutinasuihke, 250ml

38,00€
9,00€/kk
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Tutkitusti tehokkaat luonnontuotteet ihon ja iho-ongelmien hoitoon. Soveltuu hyvin herkkäihoisille sekä kilpaileville eläimille. SOLHEDS-tuotesarjan tuotteita testataan kliinisesti ja hoidon kliinisen arvion tekee riippumaton eläinlääkäri. Luonnonöljyt ovat yleensä tuoksuvia ja joskus värillisiä, siksi ne voi helposti todentaa tuotteista. Solheds-tuotesarjan tuotteet eivät ole lääkkeitä.

Kaikki tuotteet on valmistettu tarkoin valikoiduista, puhtaista luonnon raaka-aineista. Tuotteissa ei käytetä lainkaan synteettisiä petrokemian tuotteita kuten: vaseliiniä, parafiiniä tai mineraaliöljyä. Derma-tuotteissa ei myöskään käytetä lainkaan parabeeneja tai synteettisia haju-/väriaineita. Ihon kemikaaliärsytys on minimoitu, jonka johdosta tuotteet soveltuvat usein hyvin herkkäihoisille. 

Tuotteiden loppumuotoon on panostettu paljon, jotta ne mahdollisimman hyvin soveltuvat eläinten käyttöön. Kaikki voiteet ovat hyvin imeytyviä ja levittyviä.  Tuotteiden pH on säädetty ~7, joka on hevosten, koirien ja kissojen ihon pH alueella.

Tuotteet eivät sisällä FEIn kieltämiä aineita, jolloin niillä ei ole doping-varoaikaa. 

Derma11 on puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu, tutkitusti tehokas suihke tueksi hevosten ja koirien iho-ongelmien hallintaan. Mm. allergiat, kesäihottuma ja hyönteisten puremat aiheuttavat kutinaa, jonka johdosta eläin usein hankaa ja aiheuttaa itselleen haavaumia, jotka voivat tulehtua. Derma11 suihkeen sisältämät luonnonaineet lieventävät oireita ja kutinaa sekä edesauttavat vaurioituneen sekä tulehtuneen ihon ja karvoituksen uusiutumista. Derma11 suihke imeytyy hyvin ja nopeasti, eikä näin kerää likaa tulehdusalttiille ja vaurioituneelle iholle. Suihketta voi käyttää myös haasteellisiin kohtiin, kuten korviin. Ei sisällä eteerisiä öljyjä ja on lähes hajuton ja vaalea väriltään. Voi käyttää myös koirien kasvoissa ja kuonon läheisyydessä. Lisäapua eläimesi hyvinvoinnista huolehtimiseen löydät Derma-tuoteperheen muista tuotteista.

KäyttöohjeetSuihkuta Derma11-tuotetta aina puhtaalle ja kuivalle iholle. Suosittelemme ihon pesuun Derma1 skin care shampoota. Hoida oireilevat alueet päivittäin. Vältä aineen joutumista silmiin ja limakalvoille. Ravistele ennen käyttöä.

Ainesosat: Vesi, pellavasiemen, vehnänalkio, karitevoi, lakritsi, rosmariini, kasviperäinen glyseriini & propaanidioli & lauriinihapon esterit, selluloosa, xantaani

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio