Valmistaja: Tech Stirrups

TechStirrups Venice turvajalustimet, hopea-titanium

282,00€
16,10€/kk
Väri
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Tech Stirrup Venice :n turvajalustimissa on moderni mekanismi, joka tarvittaessa mahdollistaa jalustinkehän avautumisen vapauttaen jalan, jonka jälkeen kehän liikkuva osa jousen avulla palautuu välittömästi alkuperäiseen asentoonsa. Tämä liikkuva osa on koukutettu jalustinlevyyn ja yhdistetty siihen vahvalla jousella ja erityisellä kahden magneetin toiminnolla, joka pitää liikkuvan puolen paikallaan ratsastettaessa mutta mahdollistaa avautumisen kun tietty määrä siihen kohdistuvaa painetta ylittyy.

Jalustinlevyn aggressiivinen, teräväpiikkinen muotoilu estää myös veden ja lian kertymisen ja takaa ensiluokkaisen pidon. Jalustinhihnan aukon muotoilu pitää jalustimen optimaalisessa asennossa ratsastajalle. Kehitelty suojaamaan ratsastajaa ja hevosta.

Tuote on patentoitu ja valmistettu korkealuokkaisesta, sertifioidusta alumiinista valamalla. Valmistusprosessissa alumiini  anodisointikäsitellään, jonka myötä alumiiniin saadaan kova, kaunis, helppopuhdisteinen ja kulutusta kestävä pinta. Alumiini materiaalina ei kylmene, mikä tekee siitä loistovalinnan myös kylmille keleille! 

 


                                                                     

 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio