ArcticVet ArcticSpray hoitosuihke, 500ml

34,00€
9,00€/kk
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

ArcticVet™ on kotimainen tuotesarja hevosille ja koirille, jonka tuotteet ovat turvallisia eivätkä sisällä ylimääräisiä kemikaaleja - luonnonmukainen, kotimainen vaihtoehto, jonka raaka-aineet on selkeästi kerrottu. ArcticVet™-sarjan tuotteiden sisältämät luomulaatuiset hamppu- ja rypsiöljyt kosteuttavat ja pehmentävät turvallisesti myös herkkää ihoa. Tärkeät vaikutusaineet ovat peräisin Pohjois-Suomen puhtaasta luonnosta – siankärsämö (hillitsee tulehduksia sekä lievittää kipua ja kutinaa, tuoksu karkottaa hyönteisiä), pihka (kuusenpihka edistää haavojen paranemista vahvan antimikrobisen vaikutuksen ansiosta) ja terva (männystä tuotettu hautaterva puhdistaa, desinfioi ja vähentää bakteerien kasvua, tuoksu karkottaa hyönteisiä).

Turvallinen, kotimainen antimikrobinen suihke eläinten ihoruhjeiden, ihottumien, rohtumien, hiertymien, hankaumien, ihon kutinan hoitoon. Sopii myös hoitavaksi kaviorasvaksi ja kaviopaisehauteeksi. Karkottaa hyönteisiä hoidettavalta alueelta. Biohajoava. Tuote soveltuu myös tiineille, imettäville sekä vastasyntyneille eläimille. Tarkoitettu hevosten ja tuotantoeläinten hoitoon.

Puhdista hoidettava alue vedellä. Ravista pulloa, ja suihkuta tuotetta hoidettavalle alueelle 1–3 kertaa päivässä.

Brassica Campestris Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Pinus Sylvestris tar, Alcohol denat., Honey, Cera flava, Tocopherol, Achillea millefolium extract.

500ml

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio