ArcticVet hoitovoide, 200ml

28,90€
9,00€/kk
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

ArcticVet™ on kotimainen tuotesarja hevosille ja koirille, jonka tuotteet ovat turvallisia eivätkä sisällä ylimääräisiä kemikaaleja - luonnonmukainen, kotimainen vaihtoehto, jonka raaka-aineet on selkeästi kerrottu. ArcticVet™-sarjan tuotteiden sisältämät luomulaatuiset hamppu- ja rypsiöljyt kosteuttavat ja pehmentävät turvallisesti myös herkkää ihoa. Tärkeät vaikutusaineet ovat peräisin Pohjois-Suomen puhtaasta luonnosta – siankärsämö (hillitsee tulehduksia sekä lievittää kipua ja kutinaa, tuoksu karkottaa hyönteisiä), pihka (kuusenpihka edistää haavojen paranemista vahvan antimikrobisen vaikutuksen ansiosta) ja terva (männystä tuotettu hautaterva puhdistaa, desinfioi ja vähentää bakteerien kasvua, tuoksu karkottaa hyönteisiä).

Turvallinen, kotimainen antimikrobinen voide eläinten haavojen, nirhaumien, kovettumien ja muiden iho-ongelmien sekä ihoärsytysten hoitoon. Biohajoava. Kuusenpihkan takia ei sovellu hartsiyliherkille. Soveltuu myös päivittäiseen käyttöön perusvoiteeksi.

Puhdista hoidettava alue vedellä. Levitä voidetta hoidettavalle alueelle 1-3 kertaa päivässä kunnes iho on parantunut. Jos suojaat haavan hengittävällä siteellä vaihda päivittäin. 

Brassica Campestris Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Alcohol Denat, Picea Abies Resin, Cera Alba, Achillea Millefolium Extract, Pinus Sylvestris Tar, Tocopherol, Dehydroacetic acid, Benzyl alcohol, Ascorbic Acid.

200ml

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio