Valmistaja: Bombers

Bombers DC Dressage Bomber Blue SW kuolain, 16mm

162,50€
11,00€/kk
Kuolainkoko !!
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Bombers DC Dressage Bomber Blue SW kielentilallinen kuolain. DC Dressage kuolain suunniteltiin vapauttamaan hevoseen suuhun kohdistuvaa painetta mahdollisimman paljon, joka luo vahvan ja pehmeän kommunikaation ratsastajan ja hevosen välille. Kuolaimessa on itsenäisesti liikkuva suuosa, joka asettuu hevoselle mieluisimpaan asentoon suussa (Swivel -ominaisuus parantaa tavallisenkin Happy Tongue kuolaimen istuvuutta) mukaillen liikkeitä. Ohjat kiinnittyvät D-renkaaseen, joka liikkuu sivuosasta riippumattomasti. Suuosa on kiinnitetty sivuosaan, johon hevosen on helppo turvautua. 

Kuolaimen avainasemassa on sivuosassa olevat pyörivät renkaat, jotka kiinnitetään poskihihnoihin. Näiden itsenäisesti pyörivien renkaiden ansiosta niskan ja leuan paine pienenee eivätkä ohjat vaikuta siihen. 

Bomber Blue on teräsvahvistetusta nailonkomposiitista valmistettu, hyvin sylkeä stimuloiva kevyt ja lämpimän tuntuinen suuosa, joka sopii erityyppisille hevosille - erityisesti terästä kaihtaville. Kuolainrenkaat ovat ruostumatonta terästä ja kuolaimissa mukana Bombersin oranssit kumitutit.

Kuolainpaksuus: (B16) Standard - 16/09mm

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio